Primer de tot dir que vaig conèixer l’HTC pel meu germà, perquè ell ja hi havia anat en diverses edicions anteriors. El va conèixer pel Pasqui / Santy Hernandez (els que portaven llavors l’Escola d’Handbol Gavà David Barrufet). Vaig anar-hi per primer cop ara farà quatre anys. El dia anterior havia jugat la Granollers Cup amb la Selecció Catalana i l’endemà i el dia del meu aniversari ens encaminàvem cap a la Pobla de Segur, per començar una gran setmana plena d’handbol i diversió.

Els records que tinc principalment són entrenaments molt dinàmics, pel mati si no m’equivoco fèiem llocs específics fent tècnica individual amb les edats barrejades i per la tarda treballàvem en grup amb els de la teva edat. També recordo els entrenaments físics a primera hora del matí… Les xarrades, les classes d’handbol (la nomenclatura, tipus de defensa, d’atac…) i que al menjador mai sobrava menjar.


10295512_589990514431059_2251421447892517701_o


Del que més me’n recordo és del bon ambient que hi havia entre entrenadors, monitors i companys dins i fora de la pista, i dels grans entrenaments d’handbol que ens feien fer. He fet moltes amistats que encara conservo, com que cada any hi havia persones noves, sempre coneixies gent nova i els companys antics sempre els conservaves d’una manera o altra.

L’HTC m’ha ensenyat molta tècnica individual i col·lectiva, gràcies a uns grans entrenadors. I m’ha demostrat una vegada més quin és l’esport que fem, que està ple d’esforç, dedicació, alegries, recompenses, amistats, constància… i molta pinya. També m’ha enfocat l’handbol d’una manera diferent de la que vivia fins al moment i m’ha ensenyat molts valors.

Sí que el recomanaria. Per tot el que he explicat anteriorment. I sobretot perquè quan hi penso tinc un record molt, però que molt bo. Quan hi penso em ve al cap tot: companys, entrenadors, monitors, classes d’handbol, la pista de la Pobla, la piscina, el menjador, els partits que fèiem de nit… És un record molt dolç. El dia que m’ho vaig passar millor va ser el dia que vam anar a un llac i vam agafar unes canoes per anar remant a descobrir com petits boscos flotants al mig del llac… 


© 2020 Diseño Web Digital UO | Aviso legal | Política de Privacidad | Cookies | PATROCINADORES | CONTACTO