Crónica: CatHandbol / Fotos: @ValonmanoConV


3r/4t lloc: Sant Joan Despí B 21-16 Banyoles

El tercer i quart lloc més transcendent, ja que només el guanyador aconsegueix l’ascens a Lliga Catalana,va acabar amb alegria del Sant Joan Despí “B” i decepció pel Banyoles. Les dues cares de la moneda.

La bona sortida de les les banyolines els va permetre, com en semifinals, marxar al descans amb un lleuger avantatge (8-9). Però, tot va canviar a la segona meitat. El gran encert de la portera blanc i vermella Clàudia Sabaté, i els gols de Joana Casas (nombrada MVP del Top-4) va permetre al Sant Joan passar del 12-12 al 18-15 a falta de deu minuts pel final. Un coixí de gols que les del Pla de l’Estany ja no van poder reduir.

La primera meitat va estar dominada per les santboianes (9-12), però a la represa les de Pau Lleixà van estar molt millor en defensa i van anar igualant el matx, que a falta de vint minuts ja s’havia igualat a 15. El tram final va ser de les locals que van acabar fent un parcial final de 10 a 3 per tancar un gran cap de setmana per l’handbol femení del conjunt vermell i negreFinal: CH La Salle Montcada 25-17 Coope Sant Boi

Ja amb l’ascens a la butxaca, els dos equips van disputar sense pressió una interessant final que va acabar donant el títol de 1a Catalana a La Salle Montcada. Gran partit de la portera del Montcada Mariona Suñé, que seria reconeguda com a Millor Portera del Top-4.


Po: Mariona Suñe (Montcada)

ED: Veronica Medina (Coope)

EI: Laura Vergara (HSJD B)

Pivote: Nuria Fumanya (Coope)

CE: Claudia Vallejo (HSJD B)

LD: Eva Espígol  (Banyoles)

LI: Marina Hernandez (Montcada)

Mejor Defensora “40per20 Handbol”: Marta Toribio (Montcada)

MVP “Rebelblood” : Joana Casas (HSJD B)

Premio “Valonmano con V”: Clàudia Sabaté  (HSJD  B)


Banyoles vs SJD B: https://goo.gl/photos/EweqdfXB74D1DLPK9

Montcada vs Coope: https://goo.gl/photos/obsVhZ1Gf3Qqi4ft8

Entrega de trofeos: https://goo.gl/photos/YtPK9jBRKrfhyi8m7© 2020 Diseño Web Digital UO | Aviso legal | Política de Privacidad | Cookies | PATROCINADORES | CONTACTO